Sorteer volgens

  1. 3.0

    Vinyasa yoga bij Angela

    Canggu. Wat voorheen een rustig surfdorpje bleek te zijn, is inmiddels uitgegroeid tot bruisende metropol aan de zuidkust van Bali. Hippe food- en coffeebarretjes, gebruinde surfdudes op hun scootertjes met plank on the side en trendy partyvenues all over the place. Er wordt rijkelijk gestrooid met termen als ‘yoga, organic, healthy’ en het liefst allemaal in 1 zin. Quasi-nonchi gestijlde dames die rondlopen met ‘say no to plastic’ en tegelijkertijd hun peuk op straat wegschieten. Oke. Voldoende background.

    Want bij zo’n ‘organic verhipping’ kunnen yogstudio’s natuurlijk niet ontbreken and that’s where I come in. Ik kies vandaag voor een Vinyasa les bij Angela in ‘Canggu studio’, een studio aan de doorgaande weg richting ‘Nelayan beach’, redelijk dicht bij het centrum. Het blijkt van origine een marshal arts / dansstudio te zijn met een begane grond dan ook bezaaid met bokszakken en boxing straps. Maar het ziet er netjes uit en ik krijg een aangenaam welkom van pablo, de wederhelft van Allison, waarmee hij deze studio heeft opgericht.

    Op de 2e verdieping word ik blij verrast; de rauwheid van de gebikte muren, industriële look, hoge plafonds geblend met zachte en subtiele yoga invloeden. I love it! En ondanks het aanwezige geluid van de voorbij denderende scooters op de weg, weet Angela me met haar serene stem mee te nemen in haar wereld. Het is een vinyasa flow les met een melange van krachtige asana’s en zachte pauzes gevuld met adem, kind- en balanshoudingen. Met onder andere haar brede glimlach vult ze de ruimte met happy vibes, vibes die me nog even doen nagenieten terwijl ik buiten m’n welverdiende cappuccino leegslurp.

Write a review

Jouw beoordeling